Onze werkwijze:

Er zal altijd eerst een kennismaking aan vooraf gaan als de kittens een 5 weken oud zijn voordat er een gereserveerd kan worden. Het moet van beide kanten goed voelen.

Bij reservering wordt er een aanbetaling gedaan van 200 euro per kitten. Deze reservering is dan ook bindend. De prijs van een kitten is v.a. 950 euro. Dit is met een garantiecontract van 1 jaar op erfelijke ziektes van HCM en PKD. Een leuk kittenpakket met o.a. het voer wat ze hier krijgen en een doekje of knuffel  voor nestgeur krijgen ze mee.

Kitten is gechipt en geregistreerd bij  NDG (Nederlandse Databank Gezelschapsdieren) op uw naam, Europees paspoort  met gezondheidscheck  en 2 entingen . Kittens groeien op binnen ons gezin in de huiskamer en worden super gesocialiseerd voor alle omgevingsgeluiden o.a. voor vuurwerk en onweer.

Meestal is een Ragdoll niet graag alleen en zou het beter zijn om 2 te nemen. Dit kan natuurlijk ook later nog maar hou dit wel in gedachten mocht het nodig zijn. Dit hoeft niet perse een Ragdoll te zijn maar kan ook een htk kitten zijn.

 

Op de wachtlijst gezet worden is vrijblijvend maar mocht u elders slagen voor een kitten is dat geen probleem. Dan wel graag even een berichtje zodat onze wachtlijst up to date blijft.